Παρεχόμενες Υπηρεσίες

 

 

Υπηρεσίες τηλεοπτικών παραγωγών .

Παροχή υπηρεσιών για επαγγελματικές λήψεις οπτικοακουστικού περιεχομένου εντός και εκτός Ελλάδος. Με πρόθεση την καλύτερη τεχνική κάλυψη για τις παραγωγές που αναλαμβάνουμε, η εταιρία αναβαθμίζει και ανανεώνει, συνεχώς, τον εξοπλισμό της, ο οποίος περιλαμβάνει κάμερες λήψης , ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό.

Την προβολή στην Διαδικτυακή Τηλεόραση (Web TV) και γενικότερα την χρήση video στo Ίντερνετ.

Οι άνθρωποι που συνεργάζονται με την εταιρεία μας έχουν συνεργαστεί επί σειρά ετών με τους μεγαλύτερους Τηλεοπτικούς Σταθμούς, συμμετέχοντας στην Παραγωγή ή την Τεχνική Επεξεργασία Post-Production (μοντάζ) πολλών Τηλεοπτικών σειρών, δημοσιογραφικών εκπομπών, video-clips, διαφημιστικών, αλλά και ανεξάρτητους Παραγωγούς και Δημόσιους φορείς για την παραγωγή ντοκιμαντέρ, industrial videos καθώς και projects για ξένα Τηλεοπτικά δίκτυα, με ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία και την εφαρμογή της.

Η τεχνική επεξεργασία (λήψη, μοντάζ, γραφικά, μιξάζ κ.λ.π.) ολοκληρώνεται από εξειδικευμένους συνεργάτες των οποίων η γνώση και η πολύχρονη εμπειρία εγγυώνται ένα άρτιο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

 

 

Studio Green Box .

Διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο STUDIO το οποίο είναι κατάλληλο για :

1. Βίντεο -Υπηρεσίες Green Box & Blue Box για δημιουργία τηλεοπτικών εκπομπών, εταιρικών DVD /Cd-rom, διαφημιστικών σποτ , video clip κτλ.

2. Φωτογραφήσεις still life, διαφημιστική φωτογραφία και καλλιτεχνικά project.

3. Φωτογραφήσεις προϊόντων (αντικειμένων) για τη δημιουργία καταλόγων, prospectus, web sites, καταχωρήσεων σε διαφημιστικά έντυπα κτλ.

 

 

Αναλαμβάνουμε την παραγωγή οπτικοακουστικών έργων σε όλα τα στάδια
(Pre-production, In-production, Post-production) .

Υποστηρίζουμε ενδεικτικά τους παρακάτω τομείς:

1. Παραγωγή οπτικοακουστικού περιεχόμενου

2. Τηλεσκηνοθεσία

3. Τηλεοπτική και ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων

4. Green Box

5. Μοντάζ

6. Επικοινωνία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

 

Events, Συνέδρια και εκδηλώσεις .

Έχουμε αναλάβει σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο έως και σήμερα τη δημιουργία πολιτιστικών δρώμενων, την επιμέλεια μουσειακών και εκθεσιακών χώρων, την κάλυψη παγκοσμίων συνεδρίων διαφόρων κλάδων, όπως για παράδειγμα ιατρικών, ασφαλιστικών, διεθνών και οικονομικών οργανισμών.

-Πολυκάμερη ''ζωντανή'' κάλυψη Συνεδρίων και εταιρικών events με δυνατότητα ταυτόχρονης μετάδοσης στο Internet (Liveaming).

-Μεταφέρουμε την εμπειρία της Τηλεόρασης στο Internet με τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα της καινοτόμου σύγχρονης τεχνολογίας.

-Παραγωγή οπτικοακουστικού περιεχομένου (Video Content) για Δημόσιες και Ιδιωτικές εταιρείες για χρήση στο Internet.

Με σύγχρονη οπτική προσέγγιση και υψηλές τεχνικές προδιαγραφές αξιοποιούμε την δυνατότητα της επικοινωνίας μέσα από το συνδυασμό εικόνας και ήχου, για δυναμικές παρουσιάσεις στο Internet.

 

 

Εταιρικά Videos .

Η διαδικτυακή παρουσία και προβολή είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση. Το εταιρικό βίντεο αποτελεί συχνά το πιο πολύτιμο εργαλείο για παρουσιάσεις, για σύσταση σε νέες αγορές, για βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες, για μαζική παρουσίαση στη δυναμική αγορά του διαδικτύου. Η εταιρεία μας δημιουργεί το εταιρικό σας βίντεο από το concept έως την υλοποίηση, στον προϋπολογισμό που μπορείτε να υποστηρίξετε.

 

 

Οι τομείς που περιλαμβάνουν οι παραγωγές αυτές, είναι :

1. Βιομηχανικά ντοκιμαντέρ που προβάλλουν, προωθούν τα προϊόντα μίας εταιρείας, ενός φορέα, κ.λ.π.

2. Εταιρικά videos για Ξενοδοχεία, Τουριστικά Πρακτορεία, Συνδέσμους, Συνεταιρισμούς, Οργανισμούς, Περίπτερα εκθέσεων που προβάλλουν, προωθούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μίας εταιρείας, κ.λ.π.

3. Εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ για εκπαίδευση προσωπικού σε εταιρείες, συνέδρια, σεμινάρια, ιδρύματα, σχολεία, υπηρεσίες, κ.λ.π.

4. Τουριστικά ντοκιμαντέρ για Νομαρχίες, Δήμους, Πολιτιστικά, Λαογραφικά που επιθυμούν να προβάλλουν την περιοχή τους.

5. Μουσεία, Αρχαιολογικές Υπηρεσίες.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?